Du har nu möjlighet att göra din intresseanmälan till nästa års sommarvandring 28 maj-5 juni 2022.
Mer info får du  och intresseanmälan gör du genom denna länk


"Jag känner mig grundad, känner stor samhörighet,vördnad. Jag är glad, stark, känner varm kärlek till Öland och mina nya vänner här.Jag har vandrat i mina fäders fotspår
TACK/ Lilian Lennqvist "

"Jag känner en Stor tacksamhet att jag kunde vara med på denna unika Vandringsretreat som Ni förberett så väl under ett år, och längre i tankarna.. Ett privilegium att få, kunna vandra nära medmänniskor i stillhet o i samtal, sång och skratt på nya stigar och välkända vägar på vårt kära Öland. Att vakna med en sång som vi lärde känna på nya sovställen varje dag, hitta en ny god vana. Som nyupptäckare av innerlighet, att ge sig själv en chans mitt i livet, med medmänniskor som delar samma längtan att komma nära Livet, tystnaden o djupet i sig själv." Solhälsningar  Anna-Karin

Vår vandring går i pilgrimsanda och naturen är vårt andliga rum. Vi vandrar i enkelhetens och tillitens tecken, där vi välkomnar inslag av tystnad, gemenskap och närvaro.
Vandringsetapperna kommer att kunna vara 1 mil alternativt ca 2 mil per dag. Vi kommer att ha en följebil som möter upp mitt på dagen med fika och vatten och då kan man avgöra om man vill fortsätta att vandra. Att vandra från söder till norr är allt som allt ca 25 mil och det gör vi på 10 dagar. 

Första dagen går vi genom kustnära naturreservat med enormt fågelliv som sedan  leder oss in genom gamla radbyar på södra Öland, Eketorps borg och så småningom tre dagars vandring på Ölands storslagna alvar. Det blir avstickare längs kustremsan i öst med vackra fiskebodar och så en heldag genom Mittlandsskogen där vi går från fornborg till fornborg. Det blir lite civilisation när vi passerar Borgholm och Köpingsvik men det styr snart av mot stenkusten på Ölands västra sida och siluetten av Blå Jungfrun följer oss hela vägen upp till Långe Erik.

Vandringen är en retreat. Meditation och tystnad är naturliga inslag och under vandringen får mobilen vila. Du vandrar i din egen rytm och på kvällarna tar vi in på enkla "härbärgen" där du erbjuds sängplats i sovsal. Vi äter närproducerad och ekologisk mat och vi hjälps åt med städ,disk och matlagning. Därav de låga kostnaderna.

Kostnad för logi, frukost, lunch, fika och middag: 4950 kr  Den summan betalas in då du gör din reservation.  Därutöver tillkommer en retreatkostnad som täcker guider, följebil av sängar och mat, upplägg av vandringstema och kartor administration etc. på 2500 kr. 

Vandringen är en retreat och vi kommer att hjälpas åt med matlagningen på kvällarna. Vi gör en helhetslösning som bygger på att vi är minst 12 personer som vandrar. Vi bor i enkla "härbärgen" i flerbäddsrum och. maten är närproducerad och ekologisk. 

Betalningsvillkor:
Återbetalning av handpenning är 100 % om FHM kommer med restriktioner som förhindrar denna vandring. Annars gäller:
Återbetalningen sker enligt våra betalningsvillkor.
Handpenning på 4950 kr kommer att göras då du anmäler dig. Om du avbokar resan innan ( senast 3 månader innan avresa) får du hela den inbetalda handpenningen om 4950 kr tillbaka. Därefter återbetalas inte detta belopp. Du kommer istället att bli erbjuden en plats till kommande vandring.
Resterande del av 2 500 kr betalas senast 3 månader innan avresa.
Avbokar du innan 2 veckor före avresa får du tillbaka 30 % på denna summan.
Vid avbokning senare än 2 veckor innan avresa tar sig Heartfulness Center sig rätten att behålla hela summan. 
Läkarintyg krävs vid avbokning.


Vandra varsamt!