Nina Granbom
2022, 8-16 april gör vi ännu en Klostervandring till Italien under påsktid. Vi följer Fransescusleden i Umbrien från Assisi i riktning mot Rom i 10 dagar 

Vid intresseanmälan anmäl dig här

2022, 28 maj-5 juni gör vi ännu en Vandringsretreat från fyr till fyr på Öland läs mer här

kärlek och frid
Långsamt når längst

 

 Klostervandring i Italien, Umbrien mot Rom


KLOSTERVANDRING 2022 Påsk 8-16 april


"Jag har känt mig lätt i sinnet och det har uppstått en fantastisk efterklang i min känsla och i mina tankar efter vår resa. Denna kultur och vandringsresa är en förebild för mina kommande reseönskningar. "Lilly-Ann Stoltz

I fotspåren av Fransescus och Klara av Assisi vandrar vi i påsktider ca 10 mil från Assisi i riktning mot Rom och tar till oss läran om närheten till naturen och livets enkelhet samt mystikernas förvissning om att allt är en enhet som går att upprättas och upplevas genom kärlek.
Vi bor flertal nätter i klostergemenskap och vandrar genom byar, städer och dess miljöer från 1200-talet.
Var och en vandrar i sin egen takt och det är helt ok och vandra i tystnad. 

Skicka in en intresseanmälan för mer information. mail@heartfulnesscenter.seFör sjätte året beger vi oss nu på vår unika och mycket personligt handsydda Klostervandring i Umbrien Italien. 
Resan och vandringen varar i 10 dagar. Gruppen är liten och vandringen är medelsvår. Ca 2 mil per dag i 5 vandringsdagar.
Vi stannar 2 dagar i Assisi, Spoleto och Rom, är det delvis kommer att erbjudas guidning om Klara och Fransescus liv samt i Heliga Birgittas fotspår, uppblandat med sevärdheter i Rom.
Meditation och delningar kommer att erbjudas.


I denna resa ingår:
Italienskspråkig guide, samt 2 guider under vandring.
Kartor, packningslista och träff inför resan.
Tågresor till och från Rom - Assisi. Spoleto- Rom.
Samtliga övernattningar inkl italiensk frukost.

Detta står du för själv:
Resan ned till Rom kommer de flesta av oss göra med ett nattåg. Du löser interrailkort själv men vi kommer att vara dig behjälplig ooch kommer att följa med på tåg. Vi kommer också att kunna bistå med förslag på flygbiljett samt lämplig transfer till tågsttionen i Rom.

De flesta middagarna äter vi tillsammans på kvällarna och bekostas av var och en och kommer at kosta ca 15-20 euro per person ( ca 150-200 kr per person). Det är bra att ha ett öppet sinne till mat då vi äter det vi blir erbjudna på kloster och hos lokalbefolkning. Vegetariskt samt allergi skall du anmäla med din bokning av resan. 


Betalningsvillkor:
Återbetalningen sker enligt våra betalningsvillkor.
Handpenning på 6900 kr kommer att göras då du anmäler dig. 
Resterande del av betalningen är 450 euro och är boendekostnad och betalas direkt i anslutning till vår träff och betalas till klostren som vi bor på.
Avbokar du innan 2 veckor före avresa tar vi 30 % på den inbetalda summan. Läkarintyg krävs för avbokning.
Vid avbokning senare än 2 veckor innan avresa tar sig Heartfulness Center sig rätten att behålla hela summan. 


Varmt välkommen!

Era guider är
Nina Granbom
Nils Hansson
Cecilia Ferrari

Tidigare föreläsning:


Lyssna på Nina i P4 Kalmar berätta om Klostret!