För Nina, hemmahörande i Kalmar har pilgrimsvandringen längs el Camino de Santiago blivit en självläkeprocess som i dag blivit en livsstil. De värderingar och trosföreställningar som hon levde efter innan första vandringen 2005 gäller inte längre.

På djupet har det inneburit att hon brutit mönster i sin vardag och i dag föreläser hon om sina erfarenheter, håller kurser i personlig utveckling och leder årligen återkommande vandringar till Spanien.

Att lära känna sin egen takt, att vara närvarande och finna en inre sinnesfrid men också att nå en existentiell och själslig klarsyn, utan att det för den skull blir "religiös" är viktiga insikter som hon delar med sig av. Hennes erfarenheter har lockat många att lyssna på sin egen viskande längtan och bege sig ut på vandring.

Hennes bok Med trasiga fötter mot ett helt hjärta har rönt uppskattning av både experter på livskriser och av vanliga läsare.

Pris 150 kr plus frakt

Beställ bok här

Klicka här för att lyssna på en radioinspelning från p4 om Ninas pilgrimsvandring

Recension från Patricia Tudor Sandahl

Boken är en liten pärla. Nina skriver med en sådan tydlighet och närvaro att man känner sig som en medvandrare. hon visar att man klarar mer än man tror. Och att man växer av att våga.

Patricia Tudor-Sandahl författare till "Tid att vara ensam" och psykolog.

 

Med boken vandrade jag med Nina, upplevde hennes glädjeämnen och vedermödor, kände vandringens rytm i min kropp- jag var vandringen - och det gav en djup upplevelse av närvaro och lugn. Insikt om hur vi - genom att skala av oss onödigt yttre bagage -  också kan nå inre tillstånd av enkelhet och klarhet.

Marianne Hallberg, Licencierad mental tränare, coach, författare till " Sagan om Sanningen"

 

Det räcker om du någon gång gläntat på dörren och lyssnat till din egen viskande vilja och känt den starka längtan som finns däri. Då kommer du att känna igen dig i min vandring. Varmt välkommen!

Nina Granbom, författaren

Beställ boken per E-post:
mail@heartfulnesscenter.se