Tack alla som följt med mig under pilgrimsvandringar till Santiago. Efter 10 år som jag nu lett dessa grupper tar jag mig nu en rejäl paus. NIna

 

För Nina har vandringen blivit en självläkeprocess som i dag blivit en livsstil. De värderingar och trosföreställningar som hon levde efter innan första vandringen 2005 gäller inte längre.

På djupet har det inneburit att hon brutit mönster i sin vardag och i dag föreläser hon om sina erfarenheter, håller kurser i personlig utveckling och leder årligen återkommande vandringar till Spanien.

Att lära känna sin egen takt, att vara närvarande och finna en inre sinnesfrid men också att nå en existentiell och själslig klarsyn, utan att det för den skull blir "religiös" är viktiga insikter som hon delar med sig av. Hennes erfarenheter har lockat många att lyssna på sin egen viskande längtan och bege sig ut på vandring.

Hennes bok Med trasiga fötter mot ett helt hjärta har rönt uppskattning av både experter på livskriser och av vanliga läsare.
 

Varmt välkommen att följa med 12-26 sept på pilgrimsvandring el Camino de Santiago de Compostela Spanien

Upplev hösten och följ med på vandring längs norra Spaniens El Camino!

Vi startar i den lilla bergsbyn St. Jean Pied de Port och vandrar till staden Burgos, 30 mil längs pilgrimsleden.

Gruppen kommer att vara liten så antal platser är begränsade.
Med stor respekt för den egna individuella vandringstakten går var och en i sin egen takt. Men i tryggheten av den fina gemenskapen så sover vi på gemensamma härbärgen och äter gemensamt pilgrimsmeny på kvällen.
Vandringen går i temat: Att vara i steget, släppa kontrollen och finna Tilliten till Vägen ( Livet).
Vissa kvällar samlas gruppen för genomgång av kommande vandringsdag och vissa kvällar har vi dessutom gemensam delning( sharing).

Gruppen träffas en gång innan avresa för att lära känna varandra och för att hjälpas åt med packning samt en gång efter hemkomsten.

För två veckors vandring med Nina som guide, förberedande möten, planering och förbokningar, kartor och hjälp till att införskaffa lämplig flyg- alt tåg-biljett är priset: 6 900 kr


Tillkommer gör flygresan t o r ( ca 1500 kr) eller tågresa med interrail ca 2900 kr. Du bekostar själv dina övernattningar på härbärgen , ca 100 kr per natt. På kvällen intar vi gemensam pilgrimsmeny som serveras i samband med vårt natthärbärge för ca 100 kr ( tre rätter med dryck). I  övrigt så äter vi på dagarna i tavernor i småbyar eller det vi bär med oss.

För förfrågan och eller bokning länk
Betalningsvillkor:
Återbetalningen sker enligt våra betalningsvillkor.
Handpenning på 3900 kr kommer att göras då du anmäler dig. Resterande summa på 3000 kr betalas senast 3 månader innan avresa.
Avbokar du innan 2 veckor före avresa tar vi 30 % på den inbetalda summan.
Vid avbokning senare än 2 veckor innan avresa tar sig Heartfulness Center sig rätten att behålla hela summan.
Läkarintyg krävs vid avbokning

 
 

Nina Granbom vandrar el Camino de Santiago varje år.