Nästa pilgrimsvandring i Spanien på el camino Santiagointresseanmälan  Varmt välkommen att följa med 12-26 sept på pilgrimsvandring el Camino de Santiago de Compostela Spanien

Upplev hösten och följ med på vandring längs norra Spaniens El Camino!

Vi startar i den lilla bergsbyn St. Jean Pied de Port och vandrar till staden Burgos, 30 mil längs pilgrimsleden.


Max 12 vandrare i en grupp.
Med stor respekt för den egna individuella vandringstakten går var och en i sin egen takt. Men i tryggheten av den fina gemenskapen så sover vi på gemensamma härbärgen och äter gemensamt pilgrimsmeny på kvällen.
Vandringen går i temat: Att vara i steget, släppa kontrollen och finna Tilliten till Vägen ( Livet).
Vissa kvällar samlas gruppen för genomgång av kommande vandringsdag och vissa kvällar har vi dessutom gemensam delning( sharing).

Gruppen träffas en gång innan avresa för att lära känna varandra och för att hjälpas åt med packning. Pris: 6 900 kr


Tillkommer gör flygresan t o r, anslutningstaxi i anslutning till flyg i Frankrike, taxi tillbaka till flyget samt en övernattning på pensionat vid Biscayabukten på 3 800 kr. Du bekostar själv dina övernattningar på härbärgen , ca 90 -100 kr per natt. På kvällen intar vi gemensam pilgrimsmeny som serveras i samband med vårt natthärbärge för ca 100 kr ( tre rätter med dryck). I  övrigt så äter vi på dagarna i tavernor i småbyar eller det vi bär med oss.

För förfrågan och eller bokning länk
Betalningsvillkor:
Återbetalningen sker enligt våra betalningsvillkor.
Handpenning på 3900 kr kommer att göras då du anmäler dig. Om du avbokar resan innan du betalar in slutbetalningen  får du hela den inbetalda handpenningen om 3900 kr  tillbaka. Resterande summa på 3000 kr betalas senast 3 månader innan avresa.
Avbokar du innan 2 veckor före avresa tar vi 30 % på den inbetalda summan.
Vid avbokning senare än 2 veckor innan avresa tar sig Heartfulness Center sig rätten att behålla hela summan.
Läkarintyg krävs vid avbokning

 

För Nina har vandringen blivit en självläkeprocess som i dag blivit en livsstil. De värderingar och trosföreställningar som hon levde efter innan första vandringen 2005 gäller inte längre.

På djupet har det inneburit att hon brutit mönster i sin vardag och i dag föreläser hon om sina erfarenheter, håller kurser i personlig utveckling och leder årligen återkommande vandringar till Spanien.

Att lära känna sin egen takt, att vara närvarande och finna en inre sinnesfrid men också att nå en existentiell och själslig klarsyn, utan att det för den skull blir "religiös" är viktiga insikter som hon delar med sig av. Hennes erfarenheter har lockat många att lyssna på sin egen viskande längtan och bege sig ut på vandring.

Hennes bok Med trasiga fötter mot ett helt hjärta har rönt uppskattning av både experter på livskriser och av vanliga läsare.
 

Nina Granbom vandrar el Camino de Santiago varje år.