En stor rubrik.

Höstvandring september 2019, två veckor i 12-26 september

Upplev hösten och följ med på vandring längs norra Spaniens El Camino!

Vi startar i den lilla bergsbyn St. Jean Pied de Port och vandrar till staden Burgos, 30 mil längs pilgrimsleden.


Max 12 vandrare i en grupp.
Med stor respekt för den egna individuella vandringstakten går var och en i sin egen takt. Men i tryggheten av den fina gemenskapen så sover vi på gemensamma härbärgen och äter gemensamt pilgrimsmeny på kvällen.
Vandringen går i temat: Att vara i steget, släppa kontrollen och finna Tilliten till Vägen ( Livet).
Vissa kvällar samlas gruppen för genomgång av kommande vandringsdag och vissa kvällar har vi dessutom gemensam delning( sharing).

Gruppen träffas en gång innan avresa för att lära känna varandra och för att hjälpas åt med packning. Gruppen träffas sedan en gång en månad efter hemkomsten.Pris: 6 900 kr


Tillkommer gör flygresan t o r, anslutningstaxi i anslutning till flyg i Frankrike, taxi tillbaka till flyget samt en övernattning på pensionat vid Biscayabukten på 3 800 kr. Du bekostar själv dina övernattningar på härbärgen , ca 90 -100 kr per natt. På kvällen intar vi gemensam pilgrimsmeny som serveras i samband med vårt natthärbärge för ca 100 kr ( tre rätter med dryck). I  övrigt så äter vi på dagarna i tavernor i småbyar eller det vi bär med oss.

För förfrågan och eller bokning

Betalningsvillkor:
Återbetalningen sker enligt våra betalningsvillkor.
Handpenning på 3900 kr kommer att göras då du anmäler dig. Om du avbokar resan innan du betalar in slutbetalningen  får du hela den inbetalda handpenningen om 3900 kr  tillbaka. Resterande summa på 3000 kr betalas senast 3 månader innan avresa.
Avbokar du innan 2 veckor före avresa tar vi 30 % på den inbetalda summan.
Vid avbokning senare än 2 veckor innan avresa tar sig Heartfulness Center sig rätten att behålla hela summan.
mail@heartnessfulnesscenter.se