Höstvandring september 2016 15 sept - 29 sept

Upplev hösten och följ med på vandring längs norra Spaniens El Camino!

I september tar vi oss ned för att göra 30 mil längs pilgrimsleden.

Vi startar i ett fantastiskt familjärt härbärge i den lilla bergsbyn St Jean Pied de Port.

Max 12 vandrare i en grupp.
Med stor respekt för den egna individuella vandringstakten går var och en i sin egen takt. Men i tryggheten av den fina gemenskapen så sover vi på gemensamma härbärgen och äter gemensamt pilgrimsmeny på kvällen.
Vandringen kommer att vandra till temat: Att vara i steget, släppa kontrollen och finna Tilliten till Vägen ( Livet).

Gruppen träffas en gång innan avresa i Kalmar den 28 maj för att lära känna varanadra och hjälpas åt med packning. Dessutom en gång efter hemkomsten. Plats Klostret Slottsvägen 1 A Kalmar

Tillkommer gör flygresan ca 1100 kr, anslutningstaxi i anslutning till flyg i Frankrike, ca 800 kr samt övernattningar på härbärgen , ca 90 -100 kr per natt. På kvällen intar vi gemensam pilgrimsmeny som serveras i samband med vårt natthärbärge för ca 100 kr ( tre rätter med dryck). I  övrigt så äter vi på dagarna i tavernor i småbyar eller det vi bär med oss. 
Nina Granbom och Nils Hansson är dina prossessledare och guider under vandringen. De är väl bekanta med leden och människorna som lever där,Som extra hjälp finns också Göran Danred som också har många års erfarenhet av pilgrimsvandring och El Caminon.

Pris: 5500 kr

För förfrågan och mer information, skriv till;

mail@heartnessfulnesscenter.se