Höstvandring september 2017, 7 -21 september.

Upplev hösten och följ med på vandring längs norra Spaniens El Camino!

I september tar vi oss ned för att göra 30 mil längs pilgrimsleden.

Vi startar i den lilla bergsbyn St Jean Pied de Port.

Max 12 vandrare i en grupp.
Med stor respekt för den egna individuella vandringstakten går var och en i sin egen takt. Men i tryggheten av den fina gemenskapen så sover vi på gemensamma härbärgen och äter gemensamt pilgrimsmeny på kvällen.
Vandringen går i temat: Att vara i steget, släppa kontrollen och finna Tilliten till Vägen ( Livet).
Alla kvällar samlas gruppen för genomgång av kommande vandringsdag och vissa kvällar har vi dessutom gemensam delning( sharing).

Gruppen träffas en gång innan avresa för att lära känna varanadra och hjälpas åt med packning och en gång efter hemkomsten.

Nina Granbom och Nils Hansson är dina processledare och vandringsguider under vandringen. Vi hjälper dig med planering och bokning av flyg. Du kommer att få kartor och Heartfulness Center ser till att förboka de härbärgen som det annars kan vara svårt att få tillgång till. I priset ingår också bussen som tar oss hela vägen tillbaka genom Spanien till Frankrike


Pris: 6900 kr


Tillkommer gör flygresan t o r ca , anslutningstaxi i anslutning till flyg i Frankrike, buss och taxi tillbaka till flyget samt en övernattning på pensionat vid Biscayabukten på 3 800 kr. Du bekostar själv dina övernattningar på härbärgen , ca 90 -100 kr per natt. På kvällen intar vi gemensam pilgrimsmeny som serveras i samband med vårt natthärbärge för ca 100 kr ( tre rätter med dryck). I  övrigt så äter vi på dagarna i tavernor i småbyar eller det vi bär med oss. 

Betalningsvillkor:
Återbetalningen sker enligt våra betalningsvillkor.
Handpenning på 3800 kr kommer att göras då du anmäler dig. Om du avbokar resan innan du betalar in slutbetalningen  får du hela den inbetalda handpenningen om 3800 kr  tillbaka.
Avbokar du innan 2 veckor före avresa tar vi 30 % på den inbetalda summan.
Vid avbokning senare än 2 veckor innan avresa tar sig Heartfulness Center sig rätten att behålla hela summan. 


För förfrågan och eller bokning

mail@heartnessfulnesscenter.se